Even voorstellen: Maurice Vos

Ongeveer een jaar geleden solliciteerde Maurice Vos voor de functie werkvoorbereider/ calculator bij Dirkzwager Groep op de afdeling bouw. Samen met zijn vriendin heeft hij onlangs een huis gekocht in Eemnes en is hij vooral buiten te vinden. Voetballen, skiën, mountainbiken, alles vindt Maurice leuk. Maar wat doet Maurice zoal bij Dirkzwager Groep? Graag stellen wij je aan hem voor:

Maurice Vos solliciteerde bij Dirkzwager Groep omdat het familiegevoel hem aansprak. Een klein en persoonlijk bedrijf, veel verschillende projecten met eigen vrijheid. Een functie als werkboorbereider/ calculator brengt natuurlijk ook wat verantwoordelijkheden met zich mee, maar dat past precies in het straatje van Maurice.

Als werkvoorbereider/ calculator bij Dirkzwager Groep voer je namelijk verschillende werkzaamheden uit. In het kort begeleid je een project van vooropname tot eindresultaat. Je bent de schakel tussen opdrachtgever, uitvoerder, ketenpartners en bewoners. En dat is ook precies wat Maurice het leukst vindt: “In samenwerking met verschillende betrokkenen ga je voor een mooi eindresultaat. Je maakt zelf planningen en zorgt ervoor dat deze ook volgens plan verlopen om dit resultaat te bereiken”.

Buiten zijn dagelijkse uitdagingen om vindt Maurice vooral een prettige werksfeer belangrijk. Dit vindt hij terug bij zijn collega’s. Met name de ervaren collega werkvoorbereider/ calculator Gerrit Klooster, waar hij nauw mee samenwerkt en bij wie hij altijd terecht kan met zijn vragen.

Als we hem vragen waar hij het meest naar uitkijkt antwoord Maurice: “Elke dag nieuwe dingen leren. In maart start ik met de opleiding BOB Werkorganisator B&U. Naast deze opleiding leer ik enorm veel bij Dirkzwager Groep en kan ik de opleiding straks gebruiken om de opgedane kennis toe te passen in de praktijk”.

 

Ook ervaren hoe het is om bij Dirkzwager Groep te werken? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe collega’s! Klik hier voor onze actuele vacatures.