Dirkzwager Groep B.V. concentreert zich met haar afdelingen betonrenovatie en schilderwerken en haar gelieerde werkmaatschappij Dirkzwager Bouw B.V. op onderstaande specialisaties.

  • Het uitvoeren van vastgoedonderhoud met verbouwwerken en betonrenovatie.
  • Het toepassen van coatingsystemen, beton injectietechnieken, dilatatie-/voeg- en afdichtingstechnieken en vochtweringstechnieken.
Meerwaarde als familiebedrijf

Als Dirkzwager Groep B.V. creëren wij als familiebedrijf meerwaarde, doordat wij werken met een grote groep eigen mensen en middelen. Hierdoor zijn wij een duurzame en betrouwbare partner voor onze klanten. In een veranderende markt nemen wij onze (keten-) verantwoordelijkheid en zijn daardoor dé partner in renovatieprojecten. Dirkzwager Groep neemt op verantwoorde en duurzame wijze deel aan de maatschappij en wij zijn ervan overtuigd dat duurzame innovatie economische waarde creëert. Wij zijn transparant naar onze klant en omgeving en gaan de dialoog aan met ketenpartners en stakeholders. Dirkzwager Groep is technisch, organisatorisch en financieel in control. Wij werken aan projecten op basis van de beste kwaliteit, waarbij we flexibel zijn en derden, zoals bijvoorbeeld bewoners, een belangrijke rol spelen.

Om onze missie en visie waar te maken streven wij ernaar om voortdurend te verbeteren op het gebeid van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu met een gezonde marge. Dit houdt in dat:

  • Elke vorm van persoonlijk letsel en schade aan de gezondheid van mensen moet worden voorkomen;
  • Medewerkers handelen volgens de veiligheidsregels en onze uitgangspunten voor houding en gedrag. Hierbij staat centraal: Iedereen elke dag weer veilig thuis;
  • Wij voldoen aan de eisen, wensen en verwachtingen van de opdrachtgever en aan wet- en regelgeving;
  • Wij nadelige gevolgen voor het milieu voorkomen en efficiënt omgaan met (hulp)bronnen;
  • Wij onze CO2–emissie reduceren, afval beperken en duurzaam inkopen;
  • Wij alleen hout inkopen en gebruiken in onze projecten wat FSC gekeurd is en herleidbaar naar verantwoord beheerde bossen.
  • Wij als een goed huisvader omgaan met eigendommen van onszelf en anderen en dat schade wordt voorkomen of anders zoveel mogelijk wordt beperkt;
  • Wij klanten vragen hoe wij presteren en hun terugkoppeling analyseren om te verbeteren;
  • Risico’s beheerst zijn en kansen benut worden, waardoor wij als organisatie in control blijven.
Betrouwbaar, vakkundig, duurzaam en sociaal

Wij bieden onze medewerkers ontplooiingsmogelijkheden en een inspirerend, gezond en veilig werkklimaat. Wij handelen volgens onze kernwaarden: betrouwbaar, vakkundig, duurzaam en sociaal. Dit vereist passie, een goede samenwerking, inzet en betrokkenheid, waarbij het management een voorbeeldfunctie vervult. Dirkzwager groep B.V. wil een voorkeurswerkgever zijn door te blijven investeren in medewerkers, hun ontwikkeling en open te staan voor de mens achter de werknemer.

De ondertekende beleidsverklaring vind je hier.