Bouwkundig onderhoud

U heeft als vastgoedeigenaar te maken met het bouwkundig beheer van uw vastgoed. De afdeling Bouwkundig onderhoud kan dit beheer volledig uit handen nemen en het onderhoud van A tot Z verzorgen.

Vertrouwen is de basis waarop de afdeling bouwkundig onderhoud relaties aangaat. De Dirkzwager Groep investeert graag in langdurige relaties met onze opdrachtgevers. U kunt er van uit gaan dat iedere schakel binnen de afdeling zijn verantwoordelijkheid neemt en doet wat hij belooft.      U kunt erop rekenen dat de Dirkzwager Groep uw wensen realiseert.

Wij volgen uw programma van eisen naar een renovatie of verbouwing van een pand dat aan alle gewenste functies voldoet. Wij verzorgen een eindproduct waarvan alle details perfect op elkaar zijn afgestemd. Onze afdeling zorgt er tijdens ieder project voor dat de klant met een tevreden blik kan terug kijken op het eindresultaat.

Met meerdere disciplines onder één dak biedt de Dirkzwager Groep zijn klanten één aanspreekpunt voor duurzaam en resultaatgericht bouwkundig onderhoud.

Wij beschikken over een groot team aan ervaren deskundigen op het gebied van betonrenovatie, schilderwerk, verbouwingen en planmatig onderhoud. Wij nemen de volledige coördinatie en uitvoering van uw renovatie projecten in handen. U kunt o.a. terug kijken naar een aantal projecten die de afdeling bouw gerealiseerd heeft.

De afdeling bouwkundig onderhoud helpt u graag met: