Missie en Visie

Met ruim 82 jaar aan ervaring in renovatie en onderhoud mag je gerust stellen dat Dirkzwager Groep een specialist is op dit gebied. Wij willen dan ook graag partner zijn op het gebied van toepassingen in beheer en onderhoud van woningen, kantoren, zorggerelateerde gebouwen, onderwijs en ander type vastgoed.

Het is belangrijk voor Dirkzwager Groep om specialismen te verbinden, kennis te delen en te innoveren samen met onze ketenpartners, opdrachtgevers en bewoners. Gericht op een duurzame en kostenbesparende zorg voor uw vastgoed.

Dirkzwager Groep investeert graag in zijn personeel. Interne opleidingen en trainingen zorgen ervoor dat het personeel altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Betrouwbaarheid, kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid zijn voor ons als onderneming belangrijke kernwaarden.

Langdurige en duurzame relaties gaan wij als bedrijf graag aan. Doormiddel van een juiste communicatie met onze opdrachtgevers en het delen van goede adviezen en kennis, zijn onze relaties veelal gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Onze visie is dat communicatie met de bewoners voorafgaand en tijdens werkzaamheden van essentieel belang is. Wij zorgen er daarom altijd voor dat de bewoners middels een uitgebreid informatieboekje precies op de hoogte zijn van de geplande werkzaamheden en dat zij altijd beschikken over alle benodigde informatiekanalen.

Ons beleid zorgt ervoor dat ieder personeelslid kan werken in een veilige en vertrouwde werkomgeving. Eén waar personeel en directie continue op zoek zijn naar oplossingen en nieuwe innovatieve ideeën, om opdrachtgevers en bewoners op een zo goed mogelijke manier te helpen.

Betrouwbaar

Vertrouwen is waarmee de Dirkzwager Groep zijn relaties aangaat. Relaties waarin duurzaamheid en directe communicatie centraal staan en klanten en bewoners uiteraard een belangrijke rol spelen.

Onze professionals zorgen er dagelijks voor dat ieder project van begin tot eind in de juiste banen worden geleid.

Een extra stap zetten is nooit te veel gevraagd en plannen worden altijd gerealiseerd op basis van kostenbesparing, duurzaamheid en het gewenste resultaat.

Open en enthousiaste mensen die samen met collega’s en klanten hun worstelingen maar ook hun vorderingen delen. Omdat zij begrijpen dat die vorm van samenwerken tot de beste resultaten leidt.

Vakkundig

Bij de Dirkzwager Groep werken wij vooral met eigen personeel. Door middel van interne opleidingen en trainingen zorgen onze specialisten er voor dat ieder project in onderhoud of renovatie uitvoerig tot in detail wordt uitgevoerd.

Dirkzwager Groep beschikt over verschillende ISO-certificeringen, zo werken wij volgens strenge kwaliteitseisen en normen waardoor u van ons een bepaalde kwaliteit mag en kunt verwachten.

Onze deskundigen bieden u altijd een gedegen en eerlijk advies waardoor u als vastgoedeigenaar nooit voor onverwachte keuzes komt te staan.

Innovatief

Ieder jaar weer proberen wij ons op ieder mogelijk gebied te innoveren waar nodig en waar mogelijk. In het verleden zijn wij al meerdere malen bekend geworden om onze innovatieve manier van denken en werken.

Zo heeft de Dirkzwager Groep in het verleden de Dicon Lo-Press ontwikkeld waarmee beton op meerdere plekken onder lagedruk geïnjecteerd kan worden.

Duurzaam

Binnen onze organisatie vinden wij de natuur belangrijk. Wij denken dan ook graag mee het verduurzamen van renovatie projecten en waar mogelijk met verduurzamen bij planmatig onderhoud.

Ons hoofdkantoor is een goed voorbeeld waarbij er vooral gelet is op duurzame energie, zoals het vervangen van dure verlichting door LED verlichting. Bedrijfsauto’s die vervangen worden, zijn anno 2020 elektrisch. Daarnaast zetten wij ons in, samen met andere organisaties en met de Universiteit Delft, voor het realiseren van bijv. Circulaire Keukens. Waar vooral gekeken wordt om elementen van een bestaande keuken te hergebruiken voor een nieuwe keuken.

Uiteraard zullen wij ook in de toekomst nieuwe duurzame vernieuwingen toepassen.