Nieuws

De Dirkzwager Groep is altijd in beweging. Wij houden u dan ook graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf en in de markt.

Magazijn & logistiek beheerder Chris, werkt al sinds 1989 bij Dirkzwager Groep en heeft genoeg verhalen om een boek te kunnen vullen. Graag stellen wij je aan hem voor:

Maurice, woonachtig in Lelystad en werkzaam bij Dirkzwager Groep als Calculator/ Planvoorbereider. Graag stellen wij je aan hem voor:

EEN KEUKEN DIE EEN LEVEN LANG MEEGAAT?

De Circulaire Keuken is een keuken die makkelijk vernieuwd kan worden en voor het leven lang mee kan gaan. Dit betekent minder afval en veel minder milieubelasting. Lees er hier meer over!

DIRKZWAGER VERLENGT VGO-KEUR

Met het behaalde VGO-Keur certificaat toont Dirkzwager Groep te voldoen aan de richtlijnen van het VGO-keur. Lees er hier meer over!

SAMEN VEILIG DOORWERKEN | CONTACTLOOS ONDERHOUD

Door het Coronavirus zijn ook wij genoodzaakt om ons aan te passen om zo op een veilige en efficiënte manier te werk te gaan. Aan de hand van infographics worden de verschillende maatregelen in het kort uit. uitgelegd.

EEN KEUKEN VOOR HET LEVEN | CIRCULAIR BOUWEN

Samen met producenten en afnemers ontwikkelden wetenschappers van BK Bouwkunde TU Delft en het AMS Institute een prototype circulaire keuken. Lees er hier meer over!

MEET SABETTE, ONZE NIEUWE COLLEGA

Sabette Gijzen komt vanaf 1 september ons team versterken binnen de Dirkzwager Groep B.V. en daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee!