Nieuws

Dirkzwager Groep is altijd in beweging. Wij houden u dan ook graag op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Dirkzwager Groep is sinds jaar en dag nog een echt familiebedrijf, met een platte organisatiestructuur waar het aangaan van relaties op lange termijn centraal staat. Binnen ons bedrijf werken niet alleen collega’s wie lid zijn van de Dirkzwager Groep familie, maar ook collega’s wie écht familie zijn van elkaar. Zo ook vader Gert en zijn zoons Karlo en Steffan.

Dirkzwager Groep is al zes jaar trots certificaathouder en we hebben het nieuwe VGO-gevelbordje meteen gemonteerd!

Als Manager Planmatig Onderhoud zorgt Ben ervoor dat planmatig onderhoud goed verloopt en stuurt hij projectleiders, werkvoorbereiders en calculators aan. Hij begon als zestienjarige jongen als schilder en ontwikkelde zich door tot waar hij nu is. Lees meer over zijn werkervaring, drijfveren en ambities voor 2023.

Ontdekken dat een beroep niet helemaal bij je past, terwijl je de opleiding al bent begonnen… Het gebeurt veel jongeren en zeg nu zelf: Wist jij met een jaar of 16 al wat je wilde worden? Lees de ervaring van Chams, over zijn leer-werktraject als schilder.

Wat zijn de verwachtingen van jongeren als ze aan de schildersopleiding beginnen en hoe zijn ze tot deze keuze gekomen? We vroegen het aan Robert van Spijkeren, instructeur en leerlingbegeleider bij Schilders Vakopleiding Midden Nederland.

Een alleskunner, probleemoplosser en sociaal… Michel is allround medewerker voor Service en Dagelijks onderhoud en heeft al veel uitdagende klussen geklaard. Wij vroegen hem naar de meest voorkomende onderhoudsproblemen en hoe deze te verhelpen.

Mexx kon deze zomervakantie ‘bankhangen’, maar hij koos voor vakantiewerk bij Dirkzwager Groep. Hoe hij dit vond? ‘Leuk! Tijdens mijn vakantiewerk heb ik geschilderd en vloeren gecoat. Schuren, wassen, schoonmaken, schilderen, spanen, alles wat erbij komt kijken.’

Een échte timmerman in hart en nieren, draait zijn hand niet om voor een uitdaging binnen mutatieonderhoud en altijd in voor een praatje. We hebben het natuurlijk over Jeroen! Maar wie is de persoon genaamd Jeroen? Graag stellen wij je aan hem voor.

Waar Marketing Coördinator Vianne Siekman normaal gesproken zelf de vragen afvuurt, bevindt zij zich nu aan de andere kant van de tafel. Vianne is sinds vorig jaar april werkzaam bij Dirkzwager Groep en vertelt je met alle liefde over haar functie. Graag stellen wij je aan haar voor.

Daan is al een hele tijd werkzaam als Financieel Directeur binnen Dirkzwager Groep. Het liefst gaat hij op de racefiets naar zijn werk, is hij graag op schaatsen te vinden en besteedt hij zijn tijd aan sporten en leuke uitjes met zijn gezin. Graag stellen wij je aan hem voor.

Ruim 13 jaar geleden kwam Nico Koelink in dienst als uitvoerder & projectleider bij Dirkzwager Groep op de afdeling beton. Wie is Nico en wat houdt hem bezig? We stellen je graag aan hem voor.

Gert-Jan is in 2018 begonnen als timmerman bij Dirkzwager Groep, doorgegroeid naar Uitvoerder en vervolgens aan de slag gegaan als Calculator/ Werkvoorbereider. Graag stellen wij je aan hem voor.

Magazijn & logistiek beheerder Chris, werkt al sinds 1989 bij Dirkzwager Groep en heeft genoeg verhalen
om een boek te kunnen vullen. Graag stellen wij je aan hem voor.

Maurice, is werkzaam bij Dirkzwager Groep als Calculator/ Planvoorbereider.
Graag stellen wij je aan hem voor.


EEN KEUKEN DIE EEN LEVEN LANG MEEGAAT?

De Circulaire Keuken is een keuken die makkelijk vernieuwd kan worden en voor het leven lang
mee kan gaan. Dit betekent minder afval en veel minder milieubelasting. Lees er hier meer over!


DIRKZWAGER VERLENGT VGO-KEUR

Met het behaalde VGO-Keur certificaat toont Dirkzwager Groep te voldoen aan de richtlijnen van
het VGO-keur. Lees er hier meer over!


SAMEN VEILIG DOORWERKEN | CONTACTLOOS ONDERHOUD

Door het Coronavirus zijn ook wij genoodzaakt om ons aan te passen om zo op een veilige en efficiënte manier te werk te gaan. Aan de hand van infographics worden de verschillende maatregelen in het kort uit. uitgelegd.


EEN KEUKEN VOOR HET LEVEN | CIRCULAIR BOUWEN

Samen met producenten en afnemers ontwikkelden wetenschappers van BK Bouwkunde TU Delft en
het AMS Institute een prototype circulaire keuken. Lees er hier meer over!