Even voorstellen: Jeroen Deenik

Een échte timmerman in hart en nieren, draait zijn hand niet om voor een uitdaging binnen mutatieonderhoud en altijd in voor een praatje. We hebben het natuurlijk over Jeroen! Maar wie is de persoon genaamd Jeroen? We gingen met hem mee voor een kijkje achter de schermen:

Jeroen woont met zijn 52 jaar samen met vrouw en kinderen in Lelystad. Loopt hij niet met een hamer in het rond dan staat hij wel op de motorcrossbaan. Niet om zelf op de motor te stappen, die tijd heeft hij naar eigen zeggen wel gehad, maar om zijn zoons tekeer zien gaan op de baan. Ook staat hij graag langs het voetbalveld om zijn jongste zoon te zien spelen. “Prachtig.”

Het timmermanschap zit bij Jeroen niet in de familie, maar hij is er eigenlijk een beetje ingerold. “Mijn vader heeft een lange tijd een bakkerij gehad in Bussum, waar ik geboren ben, en moeder de vrouw was er thuis voor de kinderen. Bij de bakkerij heeft mijn hart nooit gelegen en al gauw kwam ik er op school achter dat het timmervak mij het meeste aansprak. Je kunt er alle kanten mee op.”

Jeroen is gespecialiseerd in mutatieonderhoud en elk project is anders. Iedere woning wordt zorgvuldig en binnen de planning opgeknapt en gereed gemaakt voor de volgende bewoner. Dat het hierbij gaat om op dat moment nog onbewoonde woningen vindt Jeroen juist wel prettig. “Ik heb daardoor een groot gevoel van vrijheid. Ik kan lekker mijn eigen gang gaan en doorwerken zonder afleiding. Het vertrouwen wat ik krijg van de organisatie om mijn werk te doen zorgt ervoor dat ik mijn werk extra leuk vindt.”

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Jeroen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Klik hier voor onze actuele vacatures.