Verduurzamen

Tegenwoordig zijn gebouwen zeer energie zuinig. Niet alleen werkt dit in het voordeel van de vastgoedondernemer maar ook voor de bewoners of gebruikers van het pand. Een energie zuinig pand draagt bij aan een betere woon- en werkomgeving. Ook op economisch gebied gaan zowel de eigenaar, bewoner en/of gebruiker er op vooruit door bijvoorbeeld het dalende energieverbruik wat resulteert in lagere energiekosten.

Wij werken graag met u samen aan het verduurzamen van uw pand of vastgoed. Dit doen wij door energetische verbeteringen door te voeren. Zo verlaagt u niet alleen uw energiekosten maar wordt ook het werk- of wooncomfort vergroot en de luchtkwaliteit verbeterd.

Het hergebruiken van materialen, aanbrengen van goede isolatie of het aanpassen van ventilatiesystemen zijn goede voorbeelden van aanpassingen die wij voor u kunnen realiseren.

Budget

Uiteraard wordt er gelet op het commerciële belang voor u als vastgoedondernemer. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het vastgoedonderhoud en uitstekende kennis op het gebied van energieverbruik en verduurzaming. Wij adviseren u dan ook graag hoe u uw vastgoed op een efficiënte en economische manier kunt verduurzamen.

Voor meer informatie of advies over verduurzaming kunt u contact met ons opnemen.

EPA (Energie Prestatie Advies)

Sinds 2006 is het verplicht om bij de verkoop, verhuur of oplevering van een pand een EPA-advies te laten opstellen door een EPA-adviseur. Het EPA (Energie Prestatie Advies) geeft inzicht in de energiezuinigheid van een pand.

Aan de hand van een energielabel en een rapport kunt u als vastgoedeigenaar inzicht krijgen over de energiezuinigheid van uw pand maar ook in de mogelijke verbeterpunten. Door het opvolgen van deze punten zal het energielabel ook verbeteren.

Een hoger energielabel leidt uiteraard naar een lager energieverbruik en lagere energiekosten.

Dirkzwager Groep helpt u graag bij het bepalen van het energielabel van uw pand. Zo beschikken wij over een EPA-gecertificeerde adviseurs die u graag adviseert op het gebied van energieverbruik en verduurzaming.