Maatschappeijk Betrokken

Als onderneming zijn wij ons bewust van onze rol in de maatschappij. Net zoals onze onderneming, draait ook de maatschappij om mensen. Vanuit die visie ondersteunen wij een aantal clubs en organisaties. Wij dragen hun werk een warm hart toe.

Volleybalvereninging Voluit

Voluit is opgericht in mei 1969 en gevestigd in Uitgeest. De vereniging heeft drie competitie spelende damesteams, twee competitie spelende herenteams en biedt volleybal op recreatief niveau.

Voetbalvereniging DOS Kampen

DOS Kampen (Door Oefening Sterk Kampen[1]) is een amateurvoetbalclub uit het Overijsselse Kampen. DOS Kampen werd op 21 december 1926 opgericht. Het eerste herenteam van deze vereniging speelt in de Eerste Klasse Zaterdag D.

Stichting Taai Pop

Stichting Taai Pop organiseert ieder jaar kinder festivals met verschillende optredens van artiesten en bands. De opbrengstem van het festival gaan naar diverse jeugd- en jongerenprojecten in de omgeving.

Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds is een Nederlandse stichting die zieke en gehandicapte kinderen en hun familie probeert te steunen. De stichting is een onderdeel van de internationale organisatie Ronald McDonald House Charities.