Werken Bij

U heeft ze vast wel eens gezien? De vakmensen van Dirkzwager Groep B.V. Iedere ochtend staan ze wel ergens te werken, of het nou op de bouwplaats is of op ons hoofdkantoor. Zij zorgen met de juiste inzet, enthousiasme en degelijke kwaliteit, dat wij als organisatie kunnen groeien.

Ook deel uit willen maken van ons fantastische team? Bekijk dan hieronder alle actuele vacatures. Geen passende vacature? Stuur ons dan jouw open sollicitatie en CV naar info@dirkzwager-groep.nl. Wellicht word jij onze nieuwe collega!

 

Administratief Medewerkerster

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een representatieve administratief medewerkster / receptioniste voor 40 uur per week.

Schilder Renovatie en Onderhoud

Dirkzwager Groep B.V. is op zoek naar een ervaren schilder uit Utrecht en een ervaren schilder uit Almere . Je zult voornamelijk werkzaam zijn in de renovatie en onderhoud. Stressbestendigheid en zelfstandig kunnen werken is voor jou geen probleem!

Allround Timmerman

Dirkzwager Groep B.V. is op zoek naar een ervaren allround timmerman voor de regio Amsterdam en omgeving. Je zult voornamelijk werkzaam zijn in mutatie-onderhoud. Stressbestendigheid en zelfstandig kunnen werken is voor jou geen probleem.

(leerling) Betonreparateur

In deze functie kun jij als all-round betonreparateur innovatief en zelfstandig te werk gaan, als leerling kan je onder supervisie van een ervaren reparateur het vak verder leren. Houd je van veel variatie tijdens je werk, dan kom je te werken op de afdeling betonreparatie binnen de Dirkzwager Groep.