Even voorstellen: Vianne Siekman

Waar Marketing Coördinator Vianne Siekman normaal gesproken zelf de vragen afvuurt, bevindt zij zich nu aan de andere kant van de tafel. Vianne is sinds vorig jaar april werkzaam bij Dirkzwager Groep en vertelt je met alle liefde over haar functie. Graag stellen wij je aan haar voor:

In maart 2021 werd Vianne door vriendin en inmiddels collega Sabette Gijzen geattendeerd op een nieuwe vacature binnen Dirkzwager Groep. Dit is beslist geen uitzondering op de regel, want Dirkzwager Groep staat bekend als een echt familiebedrijf waar vrienden en familieleden geregeld met elkaar samenwerken. Vianne solliciteerde direct en kon al snel aan de slag.

Als je de interviews van de collega’s terugleest dan zie je één ding consistent terugkomen: je functie binnen Dirkzwager Groep is divers. Zo ook de functie marketing coördinator. “Het leuke aan mijn functie is dat ik deze kan indelen naar mijn eigen voorkeur. Voor een creatieveling is deze professionele vrijheid een cadeautje want de mogelijkheden zijn eindeloos”.

Wel is marketing & communicatie nog een relatief nieuw begrip binnen Dirkzwager Groep. Waar voorheen vooral de kwaliteit van het werk telde, is het verhaal achter het merk Dirkzwager Groep vandaag de dag net zo belangrijk. “Vakmanschap blijft essentieel en staat natuurlijk centraal. Maar zichtbaarheid, verbinding en het juist overbrengen van de boodschap tellen tegenwoordig al net zo hard mee. Het geeft mij veel voldoening om hier mijn steentje aan bij te dragen.”

Maar wat maakt deze functie zo leuk? “Om content te creëren voor o.a. onze sociale mediakanalen, nieuwsbrief en website zoek ik frequent de verschillende projecten op waar Dirkzwager Groep werkzaamheden uitvoert. Dit lukt natuurlijk niet vanachter je bureau. Daarom ga ik er vaak op uit en verzamel ik zoveel mogelijk informatie en beeldmateriaal om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen.”

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Vianne? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Klik hier voor onze actuele vacatures.