Even voorstellen: Daan Verleng

Deze keer vertellen we je graag meer over collega Daan Verleng, woonachtig in Hilversum met zijn vrouw en twee kinderen: een zoon en een dochter. Daan is al een hele tijd werkzaam als Financieel Directeur binnen Dirkzwager Groep. Het liefst gaat hij op de racefiets naar zijn werk, is hij graag op schaatsen te vinden en besteedt hij zijn vrije tijd aan sporten en leuke uitjes met zijn gezin. Graag stellen wij je aan hem voor:

Ongeveer 10 jaar geleden kwam Daan in dienst bij Dirkzwager Groep. Zijn vorige werkgever was een stuk grootschaliger en hij was eigenlijk toe aan iets nieuws en meer persoonlijker. Niet alleen de voordelige locatie (want dichter bij huis) maar vooral het familiegevoel binnen Dirkzwager Groep sprak hem erg aan. Al snel kon Daan aan de slag!

Als Financieel Directeur bij Dirkzwager Groep heb je een brede functie, zo verteld Daan. “Finance loopt in principe door het gehele bedrijf, dus je kunt overal van toegevoegde waarde zijn en een bijdrage leveren. Ook meedenken over de toekomst van de organisatie hoort hier bijvoorbeeld bij. Dat maakt mijn werk extra leuk en heb ik het gewoon enorm naar mijn zin!”

Maar wat is nou het allerleukst aan jou functie, Daan? “Je bent hier geen nummertje, de afwisseling van de functie maakt geen dag hetzelfde, ik heb ontzettend leuke collega’s en er is veel betrokkenheid”. Ook de balans tussen werk en privé vindt hij fijn. “Buiten mijn werk om ben ik ook papa. Natuurlijk kom ik hier om mijn werk goed uit te voeren, maar er is gelukkig ook genoeg ruimte en flexibiliteit om er te kunnen zijn voor mijn gezin”.

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Daan? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe collega’s! Klik hier voor onze actuele vacatures.