Even voorstellen: Nico Koelink

Ruim 13 jaar geleden kwam Nico Koelink in dienst als uitvoerder & projectleider bij Dirkzwager Groep op de afdeling beton. Geboren in Bussum woont hij nu in Almere met zijn vrouw en twee katten. Zijn leven staat in het teken van zijn twee kinderen, twee kleinkinderen en voetbal. En daar hoort natuurlijk een gezellig biertje bij! Wie is Nico en wat houdt hem bezig? We stellen je graag aan hem voor:

Nico is al vroeg in de ochtend achter zijn bureau te vinden met een bak koffie, waar hij zijn administratie verwerkt. Daarna is het tijd om op pad te gaan. Nico begeleidt de projecten van A tot Z, van opname tot oplevering. Dit kun je niet alleen vanachter een bureau uitvoeren. “Elk project is anders. Het oplossen van moeilijke kwesties tijdens de projecten geeft mij voldoening in mijn werk”.

Als je Nico vraagt waar hij het liefst zijn tijd doorbrengt, dan is het onder de mensen. Niet alleen thuis is hij graag bij vrienden en familie, ook op de werkvloer vindt hij de klik met collega’s erg belangrijk en is hij altijd wel in voor een praatje. Dit komt bij zijn werk als uitvoerder & projectleider goed van pas. “Zoals elk project anders is, is ook elke dag anders. Het aansturen van de vakmannen van de afdeling beton en zorgen dat iedereen door kan is hierbij het belangrijkst”.

Blijven verbeteren is een persoonlijk doel van Nico. Zolang hij maar een uitdaging heeft. Als we Nico vragen hoe we hem het beste in één woord kunnen omschrijven is zijn antwoord dan ook ‘oplossingsgericht’: “Tegen hindernissen aanlopen is nooit fijn, maar als je dan toch weer (gezamenlijk) tot een oplossing gekomen bent, weet je waar je het voor doet”.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Nico? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe collega’s! Klik hier voor onze actuele vacatures.