Even voorstellen: Bas Cornelisse

Deze week geven we de microfoon aan collega Bas uit Almere. Bas is in januari 2020 begonnen als Bedrijfsleider Beton & Schilders bij Dirkzwager Groep. In het dagelijks leven brengt hij vooral tijd door met zijn gezin. Met name op zaterdag (lees: papa-dag), wanneer hij gezellige uitstapjes maakt met zijn dochtertje van twee.  Graag stellen we je aan hem voor:

Ooit begonnen als assistent-timmerman heeft Bas een echte passie voor vastgoedonderhoud. Opknappen en vernieuwen is ‘echt zijn ding’ en hebben altijd zijn interesse gewekt. In december 2019 kreeg hij de vacature van Dirkzwager Groep in het oog en is hij er meteen voor gegaan. Vandaag de dag heeft hij nog steeds veel plezier in zijn functie als bedrijfsleider.

Iedere ochtend begint Bas zijn werkdag eigenlijk al onder de douche, waar hij voor zichzelf zijn planning doorneemt en de dag indeelt. Eenmaal op kantoor doet hij zijn ronde langs de collega’s, waarna hij naar buiten gaat om langs de projecten te gaan. Bas is eindverantwoordelijk en daarmee ook het aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever als zijn collega’s en de directie.

Op zijn zesde jaar is Bas begonnen met rugby. Sterker nog, zijn woning staat nu op het veld waar hij vroeger zijn eerste rugbybal vasthield. Zijn ervaring als rugbyer gebruikt hij dan ook nu in het dagelijks leven. “Elk project zie ik als een wedstrijd. Ik ben de coach en samen met mijn team zorgen wij ervoor dat ieder project succesvol verloopt.” Het coachend-leiderschap is ook precies wat volgens hem zijn werk zo leuk maakt. Een luisterend oor zijn voor zijn collega’s, dicht op de projecten zitten, weten wat er op de vloer gebeurt en vooral verbeteren.

“Ik wil graag iedere dag verbeteren. Wat je uitstraalt krijg je ook terug en daarom vind ik het belangrijk om mijn ambitie en energie te delen, om gezamenlijk het juiste resultaat te bereiken.”

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Bas? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe collega’s! Klik hier voor onze actuele vacatures.