Even voorstellen: Gert-Jan Bakker

Gert-Jan, woonachtig in Harderwijk en in juni 2018 begonnen als timmerman bij Dirkzwager Groep. Vervolgens doorgegroeid naar Uitvoerder en daarna aan de slag gegaan als Calculator/ Werkvoorbereider. Na zijn werk staat Gert-Jan graag in de keuken en maakt hij lekkere gerechten voor zijn vriendin, dochtertje van twee  en familie en vrienden. Graag stellen wij je aan hem voor:

Ongeveer vier jaar geleden was Gert-Jan uitgeleerd bij zijn vorige werkgever. Collega Chris wees hem op de functie Uitvoerder bij Dirkzwager Groep. Voor deze functie moest Gert-Jan een opleiding volgen, dus is hij tijdens deze opleiding eerst gestart als timmerman binnen het bedrijf. Ontwikkeling van kennis en kunde staan centraal bij Gert-Jan en na een tijdje gewerkt te hebben als Uitvoerder was hij klaar voor de volgende stap. Gert-Jan solliciteerde daarom intern voor Calculator/ Werkvoorbereider en binnen een maand startte hij met zijn nieuwe functie.

De werkzaamheden van Gert-Jan bestaan in de basis uit een aantal taken: opnemen, plannen, aansturen, calculeren en controleren. Toch is geen dag hetzelfde, verteld hij. “De projecten zijn divers en je moet snel kunnen schakelen. Ervoor zorgen dat een project tot aan de laatste fase goed verloopt en dat alle partijen tevreden zijn, dat is mijn verantwoordelijkheid. Voor zowel mijn collega’s, als de opdrachtgever en de bewoners”.

Op de werkvloer werkt Gert-Jan het meest samen met collega Calculator/ Planvoorbereider Maurice. Inmiddels is deze samenwerking uitgegroeid tot een vriendschap, en drinken de mannen geregeld samen een biertje.

Gert-Jan gaat nooit met tegenzin naar zijn werk. “Natuurlijk is het weekend  weleens te kort of zit het een keer niet mee, maar ik heb eigenlijk iedere dag plezier in mijn werk.” Vooral de sociale contacten maakt dat hij graag naar zijn werk gaat. Gert-Jan is naar eigen zeggen wel recht door zee, maar dit kunnen zijn collega’s juist aan hem waarderen. Je weet wat je aan hem hebt. “Als je ervoor zorgt dat je je werk goed doet, betekent het dat je projecten goed lopen, wat weer zorgt voor tevreden bewoners. Daar krijg ik energie van”.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Gert-Jan? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe collega’s! Klik hier voor onze actuele vacatures.