Even voorstellen: Chris du Bois

Magazijn & logistiek beheerder Chris, woont in Ermelo met zijn vrouw, hond en kippen. Als vader van zes kinderen en opa van vijf kleinkinderen gaat hij het liefst een dagje (of meer) weg met het grote gezin dat maar liefst 17 (!) gezinsleden telt. Chris werkt al sinds 1989 bij Dirkzwager Groep en heeft genoeg verhalen om een boek te kunnen vullen. Graag stellen wij je aan hem voor:

35 jaar geleden begon Chris bij Dirkzwager Groep als schilder. Na 10 jaar nam hij de functie over van zijn broer als voorman, waarna hij na nog eens 20 jaar besloot dat het tijd werd voor weer een nieuwe uitdaging. Toen hij hoorde dat de magazijnbeheerder binnenkort met pensioen zou gaan vroeg hij meteen een gesprek aan. Ondanks dat Chris geen gerichte opleiding heeft gehad beschikte hij wel over flink wat jaren ervaring en leert hij graag. Zo is hij ondertussen in het bezit van een NEN 3140-certificaat (keurmeester elektrische arbeidsmiddelen). Nu vijf jaar verder zit hij nog steeds prima op zijn plek.

Iedere ochtend is Chris als een van de eersten op kantoor en maakt hij zijn ronde door het gebouw. Daarna begint hij aan zijn bureau met een bakkie koffie en loopt hij de bestellingen na. Waar vroeger de bestellingen op een kladje werden gegeven, gebeurt dit nu via een tablet. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat Chris zijn werk een stuk makkelijker en sneller kan uitvoeren.

Als de administratie weer op orde is spreekt hij nog even de dag door met het team en kan de rest van de dag beginnen. Bestellingen wegbrengen of ophalen, het magazijn netjes houden, you name it. Niets gaat in of uit het magazijn zonder dat Chris ervan afweet.

Als we Chris vragen wat hij het leukst vindt aan zijn functie dan heeft hij daar niet meteen een antwoord op. ‘Ik kan niet echt één ding kiezen. Ik sta graag voor iedereen klaar en zorg ervoor dat iedereen zijn/haar werk kan doen, daar haal ik mijn plezier uit’.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Chris? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe collega’s! Klik dan hier voor onze actuele vacatures.