Even voorstellen: Maurice Janssen

Graag stellen we je voor aan collega Maurice, woonachtig in Lelystad en werkzaam bij Dirkzwager Groep als Calculator/ Planvoorbereider. Als Maurice niet aan het werk is, dan is hij wel aan het sporten, zijn ouders aan het helpen op de boerderij of een biertje aan het drinken met vrienden.

Maurice kwam in eerste instantie als stagiair bij Dirkzwager Groep terecht. Tijdens deze stage kwam er een vacature vrij voor de functie Calculator/ Planvoorbereider. Nu iets meer dan vier jaar later bekleedt Maurice deze functie nog steeds. De functie Calculator/ Planvoorbereider wordt door Maurice beschreven als “enorm divers”. Van het maken van de begroting tot aan de uitvoering, hij is naar eigen zeggen op ieder vlak wel te vinden. Dit maakt zijn werk volgens Maurice juist leuk: “Ik leer eigenlijk iedere dag nog steeds”.

Als we hem vragen wat hij het leukst vindt aan zijn functie, dan is het antwoord “het zo compleet mogelijk maken van de aanvraag van de opdrachtgever”. Hij legt uit: “Als je vooraf goed begroot, hoef je de planning zo min mogelijk tijdens het proces aan te passen. Een goede aanpak is eigenlijk alles: als je een woning vanaf het begin goed begroot, heb je daar het gehele proces profijt van. Iets waarvan je aan het einde kunt zeggen ‘dat heb ik goed gedaan’.”

Maar wat motiveert Maurice om iedere dag naar zijn werk te gaan? Daar weet hij meteen een antwoord op te geven: “Dat je iedere keer weer met verschillende aspecten te maken hebt. Er is altijd wel iets te doen en je moet continue schakelen. Dat schakelen en de diversiteit maakt dat ik elke dag zin heb om naar mijn werk te gaan. Dit kan natuurlijk ook wel eens stressvol zijn, maar daar haal ik juist mijn uitdaging uit!”.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Maurice? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe collega’s! Klik hier voor onze actuele vacatures.