Even voorstellen: KAM-Coördinator Gwendolin

KAM-Coördinator Dirkzwager Groep Gwendolin van der Krogt

KAM-Coördinator Gwendolin van der Krogt is sinds begin dit jaar werkzaam bij Dirkzwager Groep en is hét aanspreekpunt op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Gwendolin woont samen met haar man in Soest, houdt ervan om creatief bezig te zijn met bijvoorbeeld schilderen of videografie, en is gek op reizen. Naar eigen zeggen mag je haar alles vragen, dus dat hebben we dan ook gedaan! Graag stellen we je aan haar voor:

Bij haar vorige werkgever heeft Gwendolin maar liefst 14 jaar van haar carrière versleten. Begonnen als accountmanager is ze uiteindelijk doorgegroeid naar een functie als KAM-Coördinator. Na 14 jaar het heel erg naar haar zin gehad te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Tijdens haar zoektocht stuitte ze op de vacature van Dirkzwager Groep. “Deze organisatie kwam op mij over als een echt familiebedrijf. De sociale componenten zijn enorm belangrijk voor mij, dit heeft mij dan ook doen besluiten om de overstap te maken”.

Gwendolin is verantwoordelijk voor verschillende aspecten en uitdagingen op gebied van KAM. Hierbij is het voor haar essentieel om KAM leef- en werkbaar te maken voor het gehele bedrijf: van directie tot op de werkvloer. Hoe werken wij nu met elkaar en hoe kunnen we dit verbeteren? Ook duurzaamheid wil ze bijvoorbeeld (nog) hoger op de agenda zetten.

De medewerker staat voor Gwendolin op 1. “Ik vind het heel leuk om uitdagingen binnen de organisatie te analyseren en aan te pakken. Maar belangrijker vind ik nog om iets te kunnen betekenen voor anderen. Als je investeert in je medewerkers krijg je dit dubbel en dwars terug. Daar geloof ik in”.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Gwendolin? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Bekijk hier onze actuele vacatures.