Fazantenweg Amsterdam

Complete woningrenovatie Fazantenweg Amsterdam

“Let op! Door aantasting van vloerbalken wordt dit appartement grotendeels gerenoveerd.” Dit was de eerste zin in de verkoopadvertentie van de woning aan de Fazantenweg in Amsterdam. Dit schrikte de nieuwe bewoners niet af, integendeel!. Een mooie ruimte met een grote tuin, volledig in te richten naar eigen smaak. Hetzelfde huis als in de advertentie maar dan helemaal nieuw, gerenoveerd en instapklaar zonder alles zelf te hoeven regelen.

In opdracht van Pro VvE Beheer heeft Dirkzwager Groep de benedenwoning met 90 m2 woonoppervlakte weer teruggebracht naar de originele staat. De vloerbalken waren zodanig aangetast door zwamgroei en houtrot, dat we de woning volledig gestript hebben. Het plafond is vervangen, elektra opnieuw aangelegd en de vloer is vervangen voor een geïsoleerde combi-floor.

“Wij willen een groot compliment geven aan Dirkzwager Groep en met name aan projectleider Gert-Jan Bakker. Er werd vanaf het begin een strakke planning aangehouden welke uiteindelijk ook daadwerkelijk is gehaald. Alles ging in overleg, Gert-Jan heeft ons overal in meegenomen en we konden hem altijd bellen als er iets was. We hebben écht ons droomhuis gevonden”.

 

Foto’s beginsituatie en eindresultaat:

     

   

  

 

Project Details

  • Locatie : Amsterdam
  • Opdrachtgever : Pro VvE Beheer
  • Status : Opgeleverd